Извештај за декември 2010

месечниот извештај за декември 2010 г. за состојбите во борбата против корупцијата и криминалот и состојбата со транспарентноста во општеството, ТМ сака да предупреди за следните случаи:

  • Судство
  • ДКСК
  • Министер за култура
  • Случај Коњановски

Извештај за декември 2010 (pdf)