ИНИЦИЈАТИВИ

 

БАРАЊЕ За спроведување на јавна дискусија за Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за финансирање на политички партии

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) и Транспарентност Македонија(ТМ) бараат од пратениците во Собранието на ...

прочитај повеќе...